Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

 

 

 

 

SMILE DESIGN - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL ESTETIC STUDIO

U Zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio možemo Vam predočiti kako ce izgledati Vaši zubi nakon stavljanja novih navlaka, mostova, ljuskica ili svih zubi All on 4 mostom. Predočiti ćemo Vam ih u novoj boji ili formi. Cjelokupna estetika lica znatno ovisi i o skladnom i lijepom osmijehu. Uz pomoć programa Smile Design možemo Vam napraviti detaljnu analizu Vaših zubi i stvoriti prirodan i lijep izgled budućeg osmijeha gdje zajedno sa nama možete sudjelovati u stvaranju istog.


Smile design je najsuvremenija metoda dizajniranja osmijeha u estetskoj stomatologiji i radi se komjuterskim programom individualno za svakog pacijenta. Uz pomoć njega omogućena je bolja komunikacija između stomatologa, zubnog tehničara i pacijenta. Za oralnu rehabilitaciju Smile design ima veliki značaj u planiranju tretmana i uz pomoć njega možemo lakše dobiti uvid kakve su pacijentove želje i očekivanja.


Potrebno Vas je fotografirati i na temelju fotografije radimo digitalnu simulaciju budućeg izgleda Vaših zubi. Uz pomoć Smile design programa mi možemo dizajnirati Vaš osmijeh na način da korigiramo oblik i veličinu zubi, mijenjamo boju, stvaramo bolji odnos zuba i zubnog mesa sve dok ne postignemo osmijeh kakav želite. U estetskoj stomatologiji kreiranjem novog osmijeha pratimo oblik Vašeg lica kako bi zubi izgledali prirodno i u skladu sa Vašom fizionomijom.


Estetska stomatologija je široko područje koje u sebi objedinjuje gotovo sva područja stomatologije i za Vas je najbitnije da je oko Vas tim sa jasnim ciljem, uz specijalista oralne kirurgije, profesorice ortodoncije, izvrsnog protetičara i doktorice za anti age koji se međusobno nadopunjuju. Doktorica Knego estetskom stomatologijom bavi se preko dvadeset godina obrazujući se u tom smjeru svugdje po svijetu. Sa svojim timom napravila je stotine make-overa tako da zbog estetike i kvalitete u zubnu ordinaciju Dental Estetic Studio dolaze pacijenti sa svih strana svijeta. Na internet stranici možete vidjeti radove tima ali to je samo djelić onoga što sve Vam možemo pokazati kad dođete na neobavezni pregled i konzultacije.


Kako je Zagrebačka stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio tim stručnjaka koji Vas prate od početka do kraja oralne rehabilitacije nastojimo u svim segmentima biti uz Vas i omogućiti Vam neprestano uvid u izgled Vašeg novog osmijeha.