Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

 

 

 

 

CIJENE LJUSKICA - ORDINACIJA DR. KNEGO

Cijene ljuskica u stomatologiji variraju najviše prema tome od kojeg materijala su napravljene ali uvijek će kao i drugi zahvati u stomatologiji biti adekvatan omjer kvalitete, estetike i stručnosti doktora koji i radi.

 

U zubnoj ordinaciji Dental Estetic Studio u Zagrebu isključivo radimo porculanske ljuskice ili kad je potrebno pokriti tamnu boju zuba u E-maxu jednom od najnovijih bezmetalnih materijala.

 

Takve ljuskice imaju visoku kvalitetu i prirodnost i u oba materijala cijene ljuskica ili laminata su iste. U ordinaciji ne radimo kompozitne ljuskice koje su naravno na tržištu drastično niže cijene, ali im i trajnost, prirodnost, glatkoća, sjaj tj. estetika se ne mogu mjeriti. Kompozitne ljuskice kad radimo na zahtjev pacijenta tretiramo kao obični kompozitni ispun tj.faseta i cijene takvih ljuskica u našoj Zagrebačkoj stomatološkoj ordinaciji su identične cijeni plombe. U ordinaciji imamo dvije cijene porculanskih ljuskica ovisno kojim cementom ih cementiramno i da li su još povšinski u glazuri nijansirane tj.individualizirane do maksimalne prirodnosti kao izgledaju kao nova caklina. Tehnika cemeniranja i vrsta cementa jedan su od jako važnih faktora za prirodnost ljuskice kao i za čvrstoću vezivanja sa zubom. Dr Tatjana Knego sa godinama je usavršila tehniku cementiranja možemo reći do savršenstva zato kad se odlučujete za ljuskice vrlo je važno pitati tko će u određenoj ordinaciji Vam raditi ljuskice i koliko ima iskustva, od čega će biti ljuskice napravljene jer cijena ljuskica mora biti adekvatna tome. Za cijene ljuskica u Dental Estetic Studiu informirajte se putem maila, telefonom ili najbolje pregledom na kojem će doktorica Knego Vam precizno sve objasniti i vidjeti da li ste uopće pacijent za taj zahvat. Na linku saznajte više.